Razvojni projekti

Kompleks SP3

Stambeno poslovni kompleks SP3, na najatraktivnijoj lokaciji u opštini Istočna Ilidža, pored trgovačkog centra "TUŠ" Istočno Sarajevo, pruža mogućnost življenja po standardima metropole.

U suterenskom dijelu kompleksa je garaža za kolektivno parkiranje automobila, sa mogućnošću kupovine parking mjesta.

Uz glavnu saobraćajnicu izgrađeno je parkiralište za oko 50 vozila, namijenjeno isključivo za vlasnike naših objekata, sa koga je preko trga omogućen nesmetan pristup svim poslovnim prostorima i stanovima.

Kao poseban dio kompleksa, izdvajamo objekat Lamelu 4 (S+P+5), koja se nalazi uz regionalni put. Projektovana je kao stambeno-poslovni objekat, ali je u ovoj fazi izgradnje, zbog izuzetne lokacije, moguće promijeniti namjenu u poslovni objekat.

Trokut

Na najatraktivnijoj lokaciji u Istočnom Sarajevu tzv. "TROKUT" - raskršće Kula, zemljište za izgradnju poslovnog objekta, vlasništvo 1/1, površine 7000 m², plaćeni troškovi rente i uređenja. Preko puta Opštine Istočna Ilidža, na 500 m od Aerodroma Sarajevo.

Za izgradnju poslovnog objekta površine 29.500 m² (P0+P+4) izradili smo idejno rješenje, prema kome su suteren i prizemlje planirani za garaže.

Opcije ponude: prodaja, zajedničko ulaganje ili varijanta koju dogovorimo.

Gondola

Idejni, ekološki projekat "Gondola", za Istočno Sarajevo bi mogao biti turistički projekat budućnosti. Gondola omogućava transport 2000 putnika na sat iz Lukavice do Jahorine, čime bi ova olimpijska ljepotica, bez vozila i parking prostora, postala omiljena turistička destinacija i tokom ljeta.